13 mars, 2020

Vår verksamhet och Coronaviruset

Vi ställer in alla våra aktiviteter tills vidare!

Vi i Swedenborgskyrkan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om hygien och om hur man uppträder där människor samlas. Vi ställer därför in alla våra aktiviteter tills vidare, med anledning av risken för smittspridning. Ej heller har vi Öppen kyrka på onsdagar.

På söndagarna framöver erbjuder vi istället ”virtuella gudstjänster”, i form av nyhetsbrev med bifogad predikan och förslag till hemma-andaktsritual. På så sätt kan du och dina fira gudstjänst även om den fysiska kyrkan håller stängt på grund av coronaviruset. För att få nyhetsbrevet, måste du prenumerera. Det gör du här.

Vi hoppas att vi, om inte för länge, kan återuppta normala aktiviteter i kyrkan. Under tiden måste vi visa tålamod och ta hand om varandra på bästa möjliga sätt. Följ myndigheternas rekommendationer, ta det lugnt, och läs en bra bok; gärna en bok av eller om Emanuel Swedenborg.

”Den Gudomliga försynens ändamål är det goda och den avser detta goda i allt den gör.”
Swedenborg